ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παϊρότζ σε Δώνη: «Φέτος μία καλή μεταγραφή, του χρόνου πρωταγωνιστές»

Για τον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού και τους στόχους προκειμένου η ομάδα να γίνει και πάλι πρωταγωνίστρια μίλησε ο Παϊρότζ στον Γιώργο Δώνη, κατά τη χθεσινή τους συνάντηση.

Παϊρότζ σε Δώνη: «Φέτος μία καλή μεταγραφή, του χρόνου πρωταγωνιστές»

Σύμφωνα με την «Πράσινη» ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας μίλησε στον Δώνη για την επόμενη ημέρα:

«Την επόμενη περίοδο η ομάδα θα έχει στόχο να χτιστεί με το υπάρχον ρόστερ μία καλή μεταγραφή και με νέα παιδιά, αλλά από την μεθεπόμενη περίοδο, που θα μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές στόχος είναι να δυναμώσουμε τον Παναθηναϊκό και να μπορέσουμε να τον επαναφέρουμε στην Ευρώπη και να τον κάνουμε πρωταγωνιστή και πάλι στην Ελλάδα».

Όσο για το deal που μένει να γίνει ο Πιεμπονσγκάντ είπε: «Πάνε όλα καλά και πιστεύουμε, ότι το πολύ σε 10-15 ημέρες θα πάρουμε την ομάδα και θα γίνει η μεταβίβαση».

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.251 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...