ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αρέσει ο νεαρός Δουβίκας

Το μεγάλο ταλέντο του Αστέρα Τρίπολης αρέσει στον Νίκο Νταμπίζα και δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να κινηθεί για την απόκτησή του.

Αρέσει ο νεαρός Δουβίκας

Οι «πράσινοι» είναι αναγκασμένοι να κινηθούν για την απόκτηση νεαρών ποδοσφαιριστών, λόγω του περιορισμού που τους έχει επιβληθεί στη μεταγραφική τους δραστηριότητα. Βάσει του σχεδιασμού που αρχίζει, το τριφύλλι θα κάνει μια μεγάλη μεταγραφή, που θα αφορά επιθετικό, και στη συνέχεια θα κινηθεί για την απόκτηση νέων ταλαντούχων παικτών. Βασικός στόχος, φυσικά, είναι και η διατήρηση του ρόστερ, κάτι που ζήτησε και ο Γιώργος Δώνης από τον Ταϊλανδό.

Ενας νεαρός άσος που αρέσει και παρακολουθείται είναι ο Τάσος Δουβίκα του Αστέρα Τρίπολης. Πρόκειται για εξαιρετικό ταλέντο. Γιος του παλιου φορ του Παναργειακού, γεννημένος το 1999, ικανός να παίξει τόσο ως κλασσικός επιθετικός, όσο και ως περιφερειακός. Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής με πολύ μέλλον. Ο Δουβίκας είναι δεμένος με συμβόλαιο με τους Αρκάδες μέχρι το 2022. Ο Νταμπίζας τον έχει στα υπόψιν του και θα φανεί αν οι «πράσινοι» κινηθούν για την απόκτηση του νεαρού άσου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.