ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Mπάνιο 24 ώρες τη μέρα! Αυτός είναι ο προορισμός που πρέπει να πας φέτος!

Αν δεν το έχεις κάνει μέχρι τώρα, ήρθε η ώρα...

Mπάνιο 24 ώρες τη μέρα! Αυτός είναι ο προορισμός που πρέπει να πας φέτος!

Είσαι από εκείνους που ολόκληρο το καλοκαίρι δεν μπορεί κανείς να τους ξεκολλήσει από την παραλία; Από αυτούς που ζουν για το μπάνιο και την ηλιοθεραπεία από νωρίς το μεσημέρι μέχρι τη δύση του ηλίου;

 Είσαι αυτός ο ένας και μοναδικός φίλος που βαριέται να ακολουθήσει την παρέα στα ξενύχτια γιατί την άλλη μέρα το πρωί τον περιμένει η βόλτα στο νησί; Αν ναι, μην πας πουθενά. Αυτό το θέμα είναι για σένα.

Περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.