ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φήμες για Πιλάβιο και Παναθηναϊκό

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, σύμφωνα με δημοσίευμα, προσέγγισε τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο για να αναλάβει διοικητικό πόστο στον Παναθηναϊκό.

Φήμες για Πιλάβιο και Παναθηναϊκό

Οπως γράφει η LIVESPORT, αλλά και το Εθνος η προσέγγιση έγινε μέσω τρίτου. Ο Παϊρότζ σκέφτεται, μεταξύ άλλων, τον Σοφοκλή Πιλάβο για να του δώσει σημαντικό πόστο στην πράσινη ΠΑΕ, καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο με κύρος, αλλά και γνώσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πρέπει, πάντως, να σημειωθεί ότι ο Πιλάβιος δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να αναλάβει οποιοδήποτε πόστο, αφού έχει δικαστική εμπλοκή με την Κάρτα Υγείας της ΕΠΟ, έχει, όμως, το δικαίωμα να συζητήσει για πιθανή συνεργασία στο μέλλον.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.