ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Οι… στραβωμένοι (εντός της ΠΑΕ) με τον Παϊρότζ και το Δ.Σ.

Κι όμως, υπάρχουν, άνθρωποι εντός της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που δεν έχουν… χαρεί και τόσο με τη διαφαινόμενη αλλαγή σκυτάλης στον Παϊρότζ.

Οι… στραβωμένοι (εντός της ΠΑΕ) με τον Παϊρότζ και το Δ.Σ.

Ο Ταϊλανδός με το που θα αναλάβει, επίσημα, τα ηνία του «τριφυλλιού» θα τα αλλάξει όλα. Αυτός, δηλαδή, είναι ο σκοπός του. Ηδη, έχει επαφές με πρόσωπα για τη στελέχωση της ομάδας και στόχος του είναι να μπουν σε σημαντικά πόστα, νέα πρόσωπα που θα αλλάξουν τη δομή και τη λειτουργία της ΠΑΕ. Υπάρχουν, όμως, κάποιοι, οι οποίοι διαφωνούν με αυτό.

Ποιοι είναι αυτοί; Ορισμένα από τα σημερινά μέλη του τωρινού Δ.Σ. της ομάδας. Ναι, καλά διαβάζετε. Άνθρωποι οι οποίοι βρίσκονται στο συμβούλιο, σε μια εποχή που στην καλύτερη είχαν την ρόλο της μαριονέτας, δε θέλουν να αφήσουν την καρέκλα τους, ακόμη και στην εποχή Παϊρότζ και δε διστάζουν, μάλιστα, να το λένε δεξιά και αριστερά.

Άνθρωποι που δεν ντράπηκαν να συμμετάσχουν σε όλη αυτή τη φετινή παρωδία, τολμούν και θέλουν θέση στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και στη νέα εποχή. Δε θα πούμε περισσότερα, τώρα. Θα επανέλθουμε, αν και εφόσον χρειαστεί. Ας ελπίσουμε πως δε θα αναγκαστούμε να πούμε περισσότερα…

loading...

READ MORE