ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Αποκάλυψη τώρα! Έτσι είναι το σώμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου χωρίς ρετούς! (pic)

Αρετουσάριστες και ρετουσαρισμένες φωτογραφίες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου δημοσιεύθηκαν σε δύο διαφορετικά περιοδικά, οι οποίες προκάλεσαν «σύγχυση» στους αναγνώστες τους αλλά και στο πάνελ της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, όπου και σχολιάστηκαν.

Αποκάλυψη τώρα! Έτσι είναι το σώμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου χωρίς ρετούς! (pic)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προ ημερών απολάμβανε τις βουτιές της στον Αστέρα Βουλιαγμένης και οι φωτογράφοι την απαθανάτισαν. Οι φωτογραφίες όμως που δημοσιεύθηκαν στο ένα και στο άλλο μέσο παρόλο που είναι από την ίδια ημέρα, είναι εντελώς διαφορετικές! Στο ένα περιοδικό το σώμα της Κωνσταντίνας απεικονίζεται έτσι ακριβώς όπως είναι, δηλαδή juicy, ενώ στην άλλη μέσω ρετούς φαίνεται να της έχουν «πειράξει» αρκετά το σώμα δείχνοντας της χωρίς τις καμπύλες της.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...