ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19:00 - COSMOTESPORTS4, PANATHINAIKOS24.GR)

Σηκώστε κεφάλι, στο ΣΕΦ διπλό και πάλι

Με στόχο την ισοφάριση και το 1-1 στους τελικούς ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, στο πιο κρίσμο παιχνίδι της σειράς.

Σηκώστε κεφάλι, στο ΣΕΦ διπλό και πάλι

Το πιο κρίσιμο παιχνίδι στη σειρά των τελικών της Α1 μπάσκετ δίνει σήμερα ο Παναθηναϊκός.

Οι “πράσινοι” μετά την άθλια εμφάνιση του πρώτου παιχνιδιού και την ήττα από τον Ολυμπιακό, αντιμετωπίζουν τους ερυθρόλευκους στο ΣΕΦ και θέλουν να δείξουν καλό πρόσωπο και να πάρουν τη νίκη, προκειμένου να ισοφαρίσουν τη σειρά σε 1-1 και να μπουν ξανά στο κόλπο για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι “πράσινοι” είναι αποφασισμένοι για “διπλό” και καλούνται να το δείξουν στο παρκέ. Άλλωστε, το φαληρικό στάδιο είναι ένα γήπεδο στο οποίο το “τριφύλλι” παίρνει πολύ συχνά αποτελέσματα.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 42.999 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στις δώδεκα σερί σεζόν που έχουν προηγηθεί με τελικούς απέναντι στον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός έχει νικήσει στο ΣΕΦ σε οκτώ διαφορετικές χρονιές μετρώντας συνολικά εννιά νίκες στο Φάληρο.

* Διαιτητές του δεύτερου τελικού θα είναι οι κ.κ. Αναστόπουλος, Μάνος και Ανδρικόπουλος. Το τρίτο ματς θα γίνει στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (19:00).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...