ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός… 4×4 στο ΣΕΦ!

Το ιδιαίτερο σερί που τρέχει η ομάδα του Πασκουάλ στην έδρα του Ολυμπιακού.

Παναθηναϊκός... 4x4 στο ΣΕΦ!

Ο Παναθηναϊκός απάντησε με δικό του break στο αντίστοιχο του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, περνώντας με 71-66 από το Φάληρο, ισοφαρίζοντας τη σειρά των τελικών σε 1-1.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ ήταν καλύτερη των αντιπάλων της και συνέχισε το απόλυτα επιτυχημένο σερί της στο ΣΕΦ καθώς έφυγε νικήτρια για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι από την έδρα των ερυθρολεύκων.

Το πρώτο νικηφόρο ματς του σερί σημειώθηκε στον περσινό πέμπτο τελικό (66-51), ενώ στην regular season επικράτησαν με 71-68. Στη συνέχεια ακολούθησε το 70-62, αποτέλεσμα που επιτεύχθηκε στην κανονική περίοδο της Euroleague.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.935 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το αποψινό 71-66, έφερε στο τριφύλλι την τέταρτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στην έδρα του αιωνίου αντιπάλου, σε ένα -πραγματικά αξιοσημείωτο- σερί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.