ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αποθεωτική υποδοχή στο ΟΑΚΑ!

Περίπου 150 οπαδοί του Παναθηναϊκού υποδέχθηκαν με αποθεωτικό τρόπο την αποστολή του «τριφυλλιού».

Αποθεωτική υποδοχή στο ΟΑΚΑ!

Το απόγευμα, η αποστολή του Παναθηναϊκού έτυχε αποθέωσης από οπαδούς λίγο πριν την επιβίβασή της στο πούλμαν με προορισμό το ΣΕΦ και, όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος, οι προτροπές τους έπιασαν τόπο!

Ανάλογο σκηνικό στήθηκε και κατά την επιστροφή της αποστολής από το Φάληρο, έπειτα από τη νίκη με 71-66, η οποία έφερε τη σειρά στα ίσα (1-1) και το πλεονέκτημα ξανά σε πράσινα χέρια.

Περίπου 150 οπαδοί του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν στο ΟΑΚΑ και αποθέωσαν τον Τσάβι Πασκουάλ και τους παίκτες του, οι οποίοι αντέδρασαν άμεσα και απάντησαν με break στο break του Ολυμπιακού.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.209 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.