ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οπαδοί στο ΟΑΚΑ για στήριξη πριν από το ΣΕΦ!

Αναχώρηση για ΣΕΦ με ψυχολογικό «ντοπάρισμα» από τους οπαδούς!

Οπαδοί στο ΟΑΚΑ για στήριξη πριν από το ΣΕΦ!

Περίπου 250 οπαδοί του «τριφυλλιού» βρέθηκαν στο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ ώστε να ενισχύσουν ψυχολογικά την «πράσινη» αποστολή, η οποία θα μεταβεί σε λίγη ώρα στο ΣΕΦ για τον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος (19:00).

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θέλησαν να «ντοπάρουν» ψυχολογικά τον Τσάβι Πασκουάλ και τους παίκτες του, εν όψει της σημερινής, κρίσιμης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, με την ελπίδα πως το τριφύλλι θα απαντήσει με break στο break του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...