ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λοτζέσκι: «Νιώσαμε με την πλάτη στον τοίχο και αντιδράσαμε»

Για την αντίδραση του Παναθηναϊκού και τη νίκη στο ΣΕΦ μίλησε ο Ματ Λοτζέσκι.

Λοτζέσκι: «Νιώσαμε με την πλάτη στον τοίχο και αντιδράσαμε»

Αναλυτικά, ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ φόργουορντ μίλησε για: 

-τη μεταμόρφωση του Παναθηναϊκού σε σχέση με τον πρώτο τελικό«Ήμασταν πολύ πιο συγκεντρωμένοι και παίξαμε πολύ πιο δυνατά. Παλέψαμε, γιατί γνωρίζαμε πως αν χάναμε θα ήταν πολύ δύσκολο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Νιώσαμε πως είχαμε την πλάτη μας στον τοίχο και πως έπρεπε να αντιδράσουμε μετά την ήττα μας στο πρώτο ματς και να παίξουμε όπως πραγματικά ξέρουμε».

 -τα «κλειδιά» της νίκης: «Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες σκόραραν πολύ, ήταν εύστοχες και το σκορ πήγε ψηλά. Η διαφορά στο ματς έγινε στο τρίτο δεκάλεπτο, όταν κρατήσαμε τον Ολυμπιακό χωρίς πόντο για σχεδόν έξι λεπτά και πήραμε μια διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε μόλις 23 πόντους και αυτό ουσιαστικά ήταν που μας χάρισε τη νίκη».
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 46.078 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-το ότι η ομάδα του δεν επηρεάστηκε από την ατμόσφαιρα: «Κάποιες φορές το αντίπαλο κοινό σε βοηθά να μείνεις πιο συγκεντρωμένος σε αυτά που πρέπει να κάνεις μέσα στο γήπεδο. Κι εμείς δεν επηρεαστήκαμε από την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ».

-το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός την Κυριακή: «Ελπίζω να έχουμε την ίδια νοοτροπία με τον δεύτερο τελικό κι όχι να εμφανιστούμε όπως στο πρώτο παιχνίδι. Απαγορεύεται να χαλαρώσουμε, αν το κάνουμε θα το πληρώσουμε. Ξέρουμε πως δεν θα είναι εύκολο, αλλά αν παίξουμε καλά θα κερδίσουμε. Αυτό πρέπει να κάνουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...