Από τη στιγμή που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωσε εμπράκτως την πρόθεση εμπλοκής του στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, τα πράγματα είχαν δρομολογηθεί και στην Γ.Σ της Παρασκευής οριστικοποιήθηκε με κάθε επισημότητα η αλλαγή σελίδας στη «μάνα του λόχου», με τον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ να παίρνει τα ηνία του Α.Ο. Η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 10 το βράδυ, όπου οριστικοποιήθηκε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα αναλάβει τα ηνία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Το χρονικό της αλλαγής σελίδας στον Ερασιτέχνη

Η Γ.Σ που έλαβε χώρα στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» άρχισε με μισή ώρα καθυστέρηση σε σχέση με το χρονοδιάγραμμα (19:00). Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετέβη στο κλειστό στις 18:00 μέσα σε αποθέωση από τους 400 παρευρισκόμενους, ενώ το παρών στο χώρο έδωσε και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Τη διαδικασία παρακολούθησαν επίσης, μεταξύ άλλων, ο Τάκης Οικονομόπουλος, Σωτήρης Πανταλέων, οι Θοδωρής Συνοδινός, Βασίλης Παρθενόπουλος, Τάκης Μαλακατές, ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Τάκης Τριαντόπουλος και ο πρόεδρος Μάνος Παπαδόπουλος.

Αρχικά, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος πήρε τον λόγο, μιλώντας για το μεγάλο εγχείρημα και τα όνειρα του Δημήτρη. Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος εξέφρασε για ακόμη μια φορά το όραμά του για τη συμπόρευση της ΠΑΕ, της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη υπό την ίδια στέγη, αλλά και για την πρόθεσή του να εξοφλήσει άμεσα (τη Δευτέρα) τα χρέη του συλλόγου προς το Δημόσιο.

Έπειτα, είχαμε την εκκίνηση του ενός και μοναδικού θέματος που είχε τεθεί στην σημερινή Γ.Σ, τη διεξαγωγή εκλογών, η οποία δεν συνάντησε εμπόδια καθώς νωρίτερα είχε διαπιστωθεί ότι υπάρχει ο απαραίτητος αριθμός ατόμων για την επιτέλεση της διαδικασίας.

Τα νέα μέλη της Διοίκησης είναι:

Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Γιώργος Μοιρέας

Παναγιώτης Μπίτσος

Πέτρος Μπίτσος

Στέφανος Αυγουλέας

Αλέξανδρος Έλληνας

Βασίλης Παυλόπουλος

Παναγιώτης Μπόμης

Βασίλης Παρθενόπουλος

Αναπληρωματικά μέλη:

Θεόδωρος Συνοδινός

Σωτήρης Νίκας

Τάκης Μαλακατές

➡️ Γράψε το σχόλιο σου