ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Βρέθηκε νεκρός στα 47 του ο ηθοποιός του “Sons of Anarchy”

Νεκρός σε ηλικία μόλις 47 ετών βρέθηκε ο ηθοποιός Alan O'Neill.

Βρέθηκε νεκρός στα 47 του ο ηθοποιός του

Το άψυχο σώμα του άτυχου ηθοποιού βρήκε η κοπέλα του την Τετάρτη το βράδυ στο διαμέρισμά της στο Λος Άντζελες.

Όπως αναφέρει το TMZ, ο Alan O’Neill αντιμετώπιζε προβλήματα με τη καρδιά του, ενώ ήταν φανατικός καπνιστής. Παράλληλα ο ίδιος είχε εθισμό στο αλκοόλ και στις ναρκωτικές ουσίες.

Η αιτία για την ακριβή αιτία του θανάτου του γνωστού ηθοποιού δεν είναι γνωστή ακόμη, ωστόσο τίποτα δεν φαίνεται ύποπτο ως προς ξαφνικό θάνατο του.

Ο Alan O’Neill είχε πλούσια καριέρα, η οποία άρχισε στις αρχές του 1990. Ο ίδιος έγινε ευρέως γνωστός κυρίως μέσα από τον ρόλο του ως Hugh στην 6η και την 7η σεζόν της δημοφιλούς σειράς Sons of Anarchy.

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.951 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: fthis.gr 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.