ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Video-ανάλυση: Το πλάνο του Πασκουάλ που έφερε την ισοφάριση

Ανάλυση με βίντεο για τον δεύτερο τελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και παρουσίαση του πλάνου νίκης του Τσάβι Πασκουάλ.

Video-ανάλυση: Το πλάνο του Πασκουάλ που έφερε την ισοφάριση

Στα ίσα ήρθαν οι τελικοί της Stoiximan.gr Basket League, αφού ο Παναθηναϊκός Superfoods πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα, και συγκεκριμένα με break, τον Ολυμπιακό που είχε προηγηθεί στη σειρά. Αυτή τη φορά, η άμυνα των «ερυθρολεύκων» δεν κατάφερε να περιορίσει την δημιουργία και την εκτέλεση του Νικ Καλάθη, ενώ οι «πράσινοι» ήταν συνολικά πολύ πιο εύστοχοι σε σχέση με το Game 1.

Ο assistant coach της Κύμης, Ισίδωρος Κουτσός, αναλύει με βίντεο για λογαριασμό του SDNA και τον δεύτερο τελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και παρουσιάζει μεταξύ άλλων το… πλάνο νίκης του Τσάβι Πασκουάλ.

Δείτε την ανάλυση εδώ

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.747 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...