Οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν για τον Παναθηναϊκό, ελέω μεταγραφικών περιορισμών, είναι αρκετά δύσκολες και για τον λόγο αυτόν, ο Νίκος Νταμπίζας έχει αρχίσει εδώ και καιρό την προσπάθεια στο να πείσει ορισμένους ποδοσφαιριστές-κλειδιά για να παραμείνουν στην ομάδα.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Ρόμπιν Λουντ, η περίπτωση του οποίου κρίνεται αρκετά δύσκολη, καθώς ο ίδιος δεν είχε πρόθεση να παραμείνει μετά από όσα έγιναν πέρσι σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο, ενώ φέρεται να έχει προτάσεις από το εξωτερικό για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Πάντως, ο Νταμπίζας δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια με τον Φινλανδό μέσο και σύμφωνα με τη «Live Sport» αναμένεται να συναντηθεί με τον ποδοσφαιριστή σε μια προσπάθεια να τον διατηρήσει στο ρόστερ των «πρασίνων». Από την πλευρά του, ο Λουντ δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, ωστόσο για να πει το «ναι» θα πρέπει να λάβει τις κατάλληλες εγγυήσεις, ώστε να μην περάσει τα ίδια με την σεζόν που τελείωσε, όπου επικρατούσε κλίμα αβεβαιότητας σε κάθε επίπεδο (πληρωμές, βιωσιμότητα).

Η υπόθεση Λουντ παραμένει στον «αέρα», ωστόσο ο Νταμπίζας αναμένεται να κάνει την ύστατη προσπάθεια για να πείσει τον Φινλανδό, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να διατηρήσει τον ικανό και πολυθεσίτη ποδοσφαιριστή στις τάξεις του.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS