ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Συγκινητικός Φώτσης: «Από τη στιγμή που τα κατάφερα εγώ…»

Η δήλωση του Αντώνη Φώτση στο περιθώριο της εκδήλωσης για τη μετονομασία του κλειστού των Ιλισίων.

Συγκινητικός Φώτσης: «Από τη στιγμή που τα κατάφερα εγώ...»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αντώνης Φώτσης κατά την τελετή μετονομασίας του κλειστού των Ιλισίων, το οποίο πήρε το όνομά του:

«Ξέρετε ότι δεν είμαι πολύ καλός στα λόγια. Θα ήθελα πάνω απ’ όλα να ευχαριστήσω τον Δήμο Ζωγράφου για τη μεγάλη τιμή που μου κάνει, να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που βρίσκεται εδώ πέρα, παλιούς συμπαίκτες και προπονητές. Γενικά, άτομα που τα γνωρίζω όλη μου τη ζωή. Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τη χαρά μου. Ελπίζω όλο αυτό που γίνεται εδώ πέρα να γίνει ένα μάθημα για όλο τον κόσμο. Ότι από τη στιγμή που τα κατάφερα εγώ να μπει το όνομά μου σ’ αυτό το γήπεδο απλά με μία μπάλα και μία μπασκέτα, φανταστείτε τι μπορεί να κάνει ο καθένας σας αν προσπαθήσει σκληρά γι’ αυτό που θέλει και ζητά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.