ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Διαμαντίδης: «Δεν με εκπλήσσει τίποτα με τον Φώτση»

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης επεσήμανε πως δεν του έκανε εντύπωση ότι ο Αντώνης Φώτσης επέλεξε να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ την φετινή σεζόν.

Διαμαντίδης: «Δεν με εκπλήσσει τίποτα με τον Φώτση»

Αναλυτικά όσα είπε στο πλαίσιο της εκδήλωσης που έγινε προς τιμήν του Φώτση:

«Είναι κάτι πολύ όμορφο και είναι τιμή για μένα. Τώρα ήρθαμε να τιμήσουμε τον Αντώνη και είναι ξεχωριστ΄απόγευγμα για εκείνον. Είναι χαρά για εμάς που είμαστε εδώ. Το αξίζει ο Αντώνης. Μαζευόμαστε τα παιδιά που ήμασταν συμπαίκτες και αντίπαλοι όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι χαρούμενος που γέμισε το γήπεδο και ευχόμαστε να περάσουμε καλά».

Για τη σημασία της εκδήλωσης: «Είναι μεγάλη τιμή να παίρνει το γήπεδο το όνομά σου. Είναι τιμή και περηφάνια για τον Αντώνη».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.519 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν του προκάλεσε έκπληξη η απόφαση του Φώτση να παίξει στον Ηλυσιακό: «Με τον Αντώνη δεν με εκπλήσσει τίποτα. Το αγαπάει το μπάσκετ. Παίζει από μικρός σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι κάτι που αγαπάει και θα συνεχίσει να το κάνει για πολλά χρόνια».

Τελειώνοντας είπε:  «Δεν νομίζω ότι μπορούμε να προκαλέσουμε κάποιον. Έχουμε μεγαλώσει, παίζουν οι επόμενοι. Μέχρι εδώ καλά είναι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...