ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιατί το «παλεύει» για Κάτσε ο Παναθηναϊκός

Οι πειστικές εμφανίσεις, η ανάγκη για ενδεκαδάτες παρουσίες και ο Γιώργος Δώνης.

Γιατί το «παλεύει» για Κάτσε ο Παναθηναϊκός

Τον περασμένο Ιανουάριο, ο Παναθηναϊκός ενέταξε στο δυναμικό του, ως δανεικό από τον ΠΑΟΚ, τον 24χρονο μέσο, Εργκούς Κάτσε, ο οποίος αναζητούσε μια ομάδα στην οποία θα είχε ενεργό και ενδεκαδάτο ρόλο, κάτι που δεν συνέβαινε το τελευταίο διάστημα, όσο εκείνος βρισκόταν στον ”δικέφαλο του Βορρά”.

Σε μια άκρως περίεργη, για τον Παναθηναϊκό, περίοδο, ο Κάτσε μπήκε απευθείας στην ενδεκάδα και με τις εμφανίσεις του έδειξε πως θα μπορούσε να βοηθήσει αγωνιστικά το τριφύλλι σε βάθος χρόνου. Γι’ αυτό και οι «πράσινοι» μπήκαν στη διαδικασία να ανοίξουν δίαυλο επικοινωνίας με τον ποδοσφαιριστή, ούτως ώστε να συνεχίσουν τη μεταξύ τους συνεργασία.

Βάσει των τελευταίων δεδομένων, ο Κάτσε έχει αρκετές πιθανότητες στο να συνεχίσει να φορά τα πράσινα, ωστόσο η τελική κουβέντα ανήκει στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να φανεί εάν ο παίκτης θα κατέβει ξανά στην Αθήνα ως δανεικός ή ως ελεύθερος με ποσοστό μεταπώλησης.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 2.969 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από τη μεριά του, ο Αλβανός μέσος έχει ξεκαθαρίσει ότι προτεραιότητα γι αυτόν είναι το ποδόσφαιρο και η εξασφάλιση συμμετοχών:  «Έχω πει στον μάνατζέρ μου ότι θέλω να είμαι σε μια ομάδα που να παίζω. Να είναι ενεργός, να πάρω παιχνίδια και να μην χάσω άλλο χρόνο. Δεν έχει νόημα να είσαι κάπου, να καυχιέσαι ότι πληρώνεσαι και μάλιστα καλά και να μην παίζεις. Είμαστε ποδοσφαιριστές για να παίζουμε ποδόσφαιρο. Περιμένω κι εγώ τις εξελίξεις κι ελπίζω σύντομα να είμαι σε θέση να πω περισσότερα για το θέμα της μεταγραφής μου», είπε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Τα Νέα».

Στο άμεσο μέλλον θα φανεί το τι μέλλει γενέσθαι μεταξύ Παναθηναϊκού και Κάτσε, καθώς πιθανότητες νέας μεταξύ τους συνεργασίας υπάρχουν, ιδιαίτερα από τη στιγμή που «κλείδωσε» η παρουσία του Γιώργου Δώνη στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ο Κάτσε έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Δώνη, καθώς στο διάστημα που κάθισε στον πάγκο του ΠΑΟΚ, έδωσε την ευκαιρία σε εκείνον αλλά και σε άλλα ταλέντα της γενιάς του, να δοκιμάσουν την τύχη τους.

«Με τον κ. Δώνη καθιερώθηκα. Με πήγε από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα, μου έδωσε την ευκαιρία να καθιερωθώ να αναδειχθώ. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, όπου έχει πάει έχει δείξει έργο. Θυμηθείτε την εξαιρετική πορεία και το καλό ποδόσφαιρο που έπαιζε ο Ατρόμητος με αυτόν στον πάγκο του. Και δουλεύει με πολλά νέα παιδιά. Τους αναδεικνύει. Στον ΠΑΟΚ τα ταλέντα τα ανέδειξε ο Δώνης. Κίτσιου, Πέλκα, Κωνσταντινίδη, τους ‘έβγαλε’ ο Δώνης, έπαιξαν σε ομάδες. Έχει αυτό το καλό, είναι πολύ καλό στοιχείο για έναν προπονητή και είναι σημαντικό για τα νέα παιδιά να έχουν έναν άνθρωπο να τους εμπιστεύεται», ανέφερε μεταξύ άλλων για τον Δώνη ο Αλβανός μέσος στα «Νέα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.