ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Τσεκάρει» Ορφανίδη ο Παναθηναϊκός

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη λίστα του Νταμπίζα, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας.

«Τσεκάρει» Ορφανίδη ο Παναθηναϊκός

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει ήδη μπει σε διαδικασία εύρεσης αξιόλογων περιπτώσεων, οι οποίες καλύπτουν τα κριτήρια των μεταγραφικών περιορισμών που έχουν τεθεί ως ποινή στον Παναθηναϊκό, με τον Πέτρο Ορφανίδη της Ξάνθης να βρίσκεται στη λίστα του τεχνικού διευθυντή των «πρασίνων».

Ο Ορφανίδης είναι 22 ετών, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή αλλά και ως επιτελικός μέσος και έχει καταγράψει συνολικά 41 συμμετοχές με τη φανέλα της Ξάνθης. Μπορεί να έχει άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο με τους «Ακρίτες», ωστόσο φέτος δεν κατάφερε να μονιμοποιηθεί στην ενδεκάδα του συλλόγου.

Σύμφωνα με τη «Sportime», το γεγονός αυτό μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για την μετακόμισή του από την Ξάνθη στην Αθήνα, με το δημοσίευμα να αναφέρει επίσης ότι το τριφύλλι θα επιδιώξει να τον κλείσει δανεικό για την επόμενη σεζόν, τοποθετώντας υποχρεωτική οψιόν αγοράς για την περίοδο 2019-2020.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.576 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...