ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέα συνάντηση… προετοιμασίας για το Athens Alive

Ραντεβού με στόχευση την επικείμενη συνάντηση Γιαννακόπουλου - Τσίπρα.

Νέα συνάντηση... προετοιμασίας για το Athens Alive

Η εβδομάδα που πέρασε έφερε αρκετές εξελίξεις στις τάξεις του Παναθηναϊκού, όπως η ανάληψη των τυχών του Ερασιτέχνη από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όπως και η επικείμενη είσοδος του ΟΑΚΑ στο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων.

Οι εξελίξεις αυτές οδήγησαν στην τέλεση ενός ακόμη ραντεβού μεταξύ στελεχών της κυβέρνησης και του Athens Alive και σύμφωνα με τη «Live Sport», το εν λόγω βήμα έγινε ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα η συνάντηση μεταξύ Δημήτρη Γιαννακόπουλου και Αλέξη Τσίπρα, η οποία αναμένεται να λάβει χώρα μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.