ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Περιμένει απάντηση για Κάτσε

Στην τελική ευθεία η υπόθεση του 24χρονου μέσου.

Περιμένει απάντηση για Κάτσε

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Εργκούς Κάτσε για τη συνέχιση της συνεργασίας τους από τη νέα σεζόν, ωστόσο ο τελευταίος λόγος για τη μεταγραφή ανήκει στον ΠΑΟΚ.

Από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής έχει έρθει σε συμφωνία με το τριφύλλι, επιθυμώντας να συνεχίσει να έχει ενεργό ρόλο στην ενδεκάδα, ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν φαίνεται διατεθειμένος να σταθεί εμπόδιο στις βλέψεις του.

Ωστόσο, το ζήτημα που πρέπει να διευθετηθεί είναι ο τρόπος με τον οποίον ο 24χρονος μέσος από την Αλβανία θα κάνει εκ νέου, μετά τον Ιανουάριο, το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα, κάτι που θα γίνει είτε μέσω νέου δανεισμού με οψιόν αγοράς, ή με ελεύθερης μεταγραφής.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.230 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η υπόθεση έχει μπει στην τελική ευθεία και αναμένεται να ξεκαθαριστεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που έρχεται…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.