ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Συγκίνηση: Ο Παύλος Γιαννακόπουλος και η μυθική πράσινη πεντάδα (pic)

Mια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις...

Συγκίνηση: Ο Παύλος Γιαννακόπουλος και η μυθική πράσινη πεντάδα (pic)

Πόσο πιο δυνατά συναισθήματα μπορεί να προκαλέσει μια στιγμή, ένα φωτογραφικό καρέ; Πόσες αναμνήσεις, πόσα τρόπαια, πόση συγκίνηση και περηφάνια χωράνε στα πλαίσια ενός «κλικ»; Η απάντηση δίνεται απλόχερα στην παρακάτω φωτογραφία.

Ο κατασυγκινημένος Παύλος Γιαννακόπουλος βρίσκεται μπροστά, έχοντας πίσω του πέντε παίκτες-μύθους: Τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον Αντώνη Φώτση, τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα, τον Φραγκίσκο Αλβέρτη και τον Στόγιαν Βράνκοβιτς που κρατά το χέρι του Παύλου…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.