ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η συγκλονιστική μαρτυρία για τον Παύλο: «Σας ευχαριστώ παλικάρια μου»

Ένας φίλος του Παναθηναϊκού περιέγραψε μέσω facebook μια συγκλονιστική εμπειρία από τη μία και μοναδική φορά που συνάντησε τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Η συγκλονιστική μαρτυρία για τον Παύλο: «Σας ευχαριστώ παλικάρια μου»

Η ιστορία κάνει από το πρωί τον γύρω των social media. Σ’ αυτή, ένας φίλος του Παναθηναϊκού περιγράφει όλα όσα είχε ζήσει στη μία και μοναδική φορά που συνάντησε από κοντά τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Ήταν πριν από ένα φάιναλ φορ. Ο ίδιος και η παρέα του δεν είχαν εισιτήρια για να δουν τα ματς, μέχρι που αποφάσισαν να το ρισκάρουν.

Διαβάστε την ιστορία εδώ

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.610 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.