ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Πασκουάλ: «Νίκη αφιερωμένη στον Παύλο Γιαννακόπουλο»

Οι δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στον τρίτο τελικό του ΟΑΚΑ.

Πασκουάλ: «Νίκη αφιερωμένη στον Παύλο Γιαννακόπουλο»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ:

«Πρώτα θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου για τον χαμό του Παύλου Γιαννακόπουλου. Εκφράζουμε την στήριξή μας στην οικογένειά του. Η νίκη είναι αφιερωμένη σε αυτόν και την οικογένεια. Ελπίζουμε την τιμήσουμε με την κατάκτηση του τίτλου. Θα είναι δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε».

Για το ματς:  «Η εξέλιξη του παιχνιδιού ελεγχόταν από εμάς. Είχαμε την πρωτοβουλία. Κατορθώσαμε να έχουμε καλή άμυνα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν χάσαμε μπάλες, κάναμε μόνο πέντε λάθη. Χάρη σε αυτό ελέγξαμε το παιχνίδι. Το μοναδικό ψεγάδι ήταν οι ελεύθερες βολές».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.132 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις χαμένες βολές: «Το ποσοστό το είδα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Είναι σαν να έχουμε κολλήσει έναν ιό. Ήμασταν καλοί όμως σήμερα, ελέγξαμε το ματς. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με πολύ μεγάλες δυνατότητες. Έχει παρατάξει σχήματα με δύο ψηλούς, με τρία φόργουορντ. Εμείς κάνουμε ότι μπορούμε ώστε να ανταποκριθούμε σε αυτά τα σχήματα. Το επόμενο παιχνίδι θα είναι εντελώς διαφορετικό».

Για τους διαφορετικούς πρωταγωνιστές: «Προετοιμάζουμε το παιχνίδι ώστε να χρησιμοποιήσουμε τους κατάλληλους για να νικήσουμε. Κάθε φορά οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι ώστε να ακολουθήσουν το πλάνο μας και να πάρουμε τη νίκη».

Για τον βαθμό συγκέντρωσης της ομάδας: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος Κάναμε ένα πλήρες παιχνίδι, πήραμε σωστές αποφάσεις Κάναμε αυτό που έπρεπε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.