ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αγωνία για Γκιστ, αύριο τα νεότερα

Περιμένουν νέα από το ιατρικό επιτελείο οι «πράσινοι» για την κατάσταση του Αμερικανού φόργουορντ.

Αγωνία για Γκιστ, αύριο τα νεότερα

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 2-1 στη σειρά των τελικών, επικρατώντας του Ολυμπιακού με 73-58 στο ΟΑΚΑ, ωστόσο τα απρόοπτα δεν έλειψαν για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Καταλανός είδε τον Τζέιμς Γκιστ να πηγαίνει στον πάγκο με πόνους, στα τέλη του πρώτου μέρους και παρά το γεγονός πως ο Αμερικανός «έσφιξε» τα δόντια και έβγαλε ορισμένα λεπτά συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν φανερό ότι το πρόβλημά του δεν του επέτρεπε να αγωνιστεί όπως θα ήθελε.

Ο Γκιστ έχει υποστεί διάστρεμμα, με τους «πράσινους» να αναμένουν την αυριανή επανεξέταση της κατάστασης ώστε να φανεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος του έμπειρου φόργουορντ, ώστε να φανεί εάν υπάρχει θέμα με τη συμμετοχή του στον τέταρτο τελικό της Πέμπτης.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.025 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.