ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το «αντίο» του Ανδρέα Μικρούτσικου στον Παύλο Γιαννακόπουλο (pics)

Ο παρουσιαστής και μουσικός τοποθετήθηκε για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Το «αντίο» του Ανδρέα Μικρούτσικου στον Παύλο Γιαννακόπουλο (pics)

Γνωστός για τα «πράσινα» αισθήματά του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μήνυμα για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου.

«Η απόλυτη Παναθηναϊκή καρδιά έπαψε να χτυπάει πια. Είχα τη χαρά και την τύχη να τον γνωρίζω προσωπικά. Τι γλυκός άνθρωπος τι τρυφερός άνθρωπος! Η εξαίρεση των εξαιρέσεων στο χώρο του επιχειρειν! Ο,τι υγιές στον Παναθηναϊκό ήταν είναι και θα είναι η ψυχή του ακριβού μας Παύλου. Θα ζει πάντα στις καρδιές μας και θα φωτίζει κάθε σωστή αθλητική προσπάθεια!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...