ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τσαρτσαρής για Παύλο Γιαννακόπουλο: «Δεν θα ξεχαστεί ποτέ»

Οι δηλώσεις του Κώστα Τσαρτσαρή για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Τσαρτσαρής για Παύλο Γιαννακόπουλο: «Δεν θα ξεχαστεί ποτέ»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Τσαρτσαρή στην κάμερα της Cosmote TV:

Για τον Παύλο Γιαννακόπουλο: «Είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για την ομάδα και τον ελληνικό αθλητισμό. Τολμώ να πω ότι το παιχνίδι έρχεται σε δεύτερη μοίρα με αυτό το γεγονός. Έχει χαράξει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία της ομάδας, δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Εξ αρχής αυτό που χαρακτηρίζει τον Παναθηναϊκό είναι το οικογενειακό κλίμα. Ο κύριος Παύλος σκέπαζε τα… παιδιά του σε οποιαδήποτε κατάσταση, ήταν δίπλα μας και μας στήριζε.

Για τον τρίτο τελικό: «Με δύο μπρέικ έχει γίνει το 1-1, που είναι σπάνιο να το βλέπουμε σε τελικούς. Η έδρα δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο όσο τα προηγούμενα χρόνια. Βλέπουμε μια σειρά σε αθλητικά πλαίσια και το Game 3 θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...