Δύο ημέρες πριν φύγει από τη ζωή, ο Παύλος Γιαννακόπουλος περίμενε με αγωνία να μάθει τα νέα από τις εκλογές του Ερασιτέχνη, εκεί όπου ο γιος του, Δημήτρης, είχε θέσει υποψηφιότητα, με στόχο να βγάλει τη μάνα του λόχου από το αδιέξοδο.

Όπως αναφέρει ο Μιχάλης Γεωργαντής, υπεύθυνος ασφαλείας της «πράσινης» ΚΑΕ, στον «αέρα» του Αθήνα 9.84, ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήθελε να δει τον γιο του, Δημήτρη, πρόεδρο του Ερασιτέχνη, τονίζοντας ότι μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα είχε πάει έξω από το γήπεδο και περίμενε με αγωνία.

Αναλυτικά:

«Τον Παύλο τον γνώριζα πριν γίνει μέλος του Παναθηναϊκού. Από το 1970. Ήταν φίλος του πατέρα μου. Έφυγε στις 03.00 τα ξημερώματα σαν πουλάκι στο σπίτι του. Αυτό που θυμάμαι έντονα ήταν όταν πηγαίναμε διακοπές σε κάποιο νησί και έρχονταν οπαδοί του Ολυμπιακού, τον αγκάλιαζαν και του έλεγαν: εμείς δεν έχουμε τίποτα μαζί σου. Είχε την αναγνώριση όλων. Έκανε αγαθοεργίες, βοηθούσε πολύ κόσμο και κυρίως σε θέματα υγείας χωρίς να το γνωρίζουν. Ήθελε να δει τον γιο του Δημήτρη, Πρόεδρο του ερασιτέχνη και τα κατάφερε. Μάλιστα μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των εκλογών είχε πάει έξω από το γήπεδο και περίμενε».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου