ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ο Παύλος ήθελε να δει τον Δημήτρη πρόεδρο στον Ερασιτέχνη – Περίμενε έξω από το γήπεδο τα αποτελέσματα»

Η συγκινητική αποκάλυψη του υπεύθυνου ασφαλείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον Παύλο Γιαννακόπουλο και τις εκλογές του Ερασιτέχνη.

«Ο Παύλος ήθελε να δει τον Δημήτρη πρόεδρο στον Ερασιτέχνη - Περίμενε έξω από το γήπεδο τα αποτελέσματα»

Δύο ημέρες πριν φύγει από τη ζωή, ο Παύλος Γιαννακόπουλος περίμενε με αγωνία να μάθει τα νέα από τις εκλογές του Ερασιτέχνη, εκεί όπου ο γιος του, Δημήτρης, είχε θέσει υποψηφιότητα, με στόχο να βγάλει τη μάνα του λόχου από το αδιέξοδο.

Όπως αναφέρει ο Μιχάλης Γεωργαντής, υπεύθυνος ασφαλείας της «πράσινης» ΚΑΕ, στον «αέρα» του Αθήνα 9.84, ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήθελε να δει τον γιο του, Δημήτρη, πρόεδρο του Ερασιτέχνη, τονίζοντας ότι μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα είχε πάει έξω από το γήπεδο και περίμενε με αγωνία.

Αναλυτικά:

«Τον Παύλο τον γνώριζα πριν γίνει μέλος του Παναθηναϊκού. Από το 1970. Ήταν φίλος του πατέρα μου. Έφυγε στις 03.00 τα ξημερώματα σαν πουλάκι στο σπίτι του. Αυτό που θυμάμαι έντονα ήταν όταν πηγαίναμε διακοπές σε κάποιο νησί και έρχονταν οπαδοί του Ολυμπιακού, τον αγκάλιαζαν και του έλεγαν: εμείς δεν έχουμε τίποτα μαζί σου. Είχε την αναγνώριση όλων. Έκανε αγαθοεργίες, βοηθούσε πολύ κόσμο και κυρίως σε θέματα υγείας χωρίς να το γνωρίζουν. Ήθελε να δει τον γιο του Δημήτρη, Πρόεδρο του ερασιτέχνη και τα κατάφερε. Μάλιστα μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των εκλογών είχε πάει έξω από το γήπεδο και περίμενε».

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.603 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.