ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Συγκινητικός Ρίβερς: «Ο Παύλος έδωσε την καρδιά και την ψυχή του για τον Παναθηναϊκό»

Οι δηλώσεις του Κέι Σι Ρίβερς για τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Συγκινητικός Ρίβερς: «Ο Παύλος έδωσε την καρδιά και την ψυχή του για τον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αμερικανός φόργουορντ μετά τον τρίτο τελικό με τον Ολυμπιακό:

«Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια Γιαννακόπουλου. Οι τελευταίοι δύο μήνες ήταν δύσκολοι για εκείνους. Έχασαν δύο σπουδαίους άνδρες της οικογένειάς τους. Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια την ευγνωμοσύνη μου για εκείνους. Η ιστορία του Παναθηναϊκού είναι ταυτισμένη με την οικογένειά τους. Σημαίνει πολλά να είσαι μέρος της ομάδας. Θέλαμε να παίξουμε σκληρά, για να δοξάσουμε το όνομά τους. Αυτό κάναμε στον τρίτο τελικό» και συνέχισε επί του θέματος, που… βύθισε σε πένθος την οικογένεια του Παναθηναϊκού, λέγοντας:

«Φυσικά, αν πάρουμε το πρωτάθλημα θα είναι μια συγκινητική στιγμή. Θέλω να συλλυπηθώ την οικογένεια Γιαννακόπουλου. Είναι περίοδος γεμάτη θλίψη για εκείνους. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που έδωσε την καρδιά και την ψυχή του για την ομάδα, για να φτιάξει αυτό που υπάρχει σήμερα. Είναι μια στενάχωρη στιγμή. Οι προσευχές μας είναι μαζί τους. Παίξαμε για εκείνους. Ξέρουμε ότι το ίδιο σκεφτόταν και ο κόσμος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.