ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ο Παύλος Γιαννακόπουλος αγάπησε το ΟΑΚΑ»

Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΟΑΚΑ αποχαιρέτησαν τον Παύλο Γιαννακόπουλο με ανακοίνωσή τους.

«Ο Παύλος Γιαννακόπουλος αγάπησε το ΟΑΚΑ»

“Eφυγε ο θεμελιωτής του Μπασκετικού Παναθηναϊκού αφήνοντας ένα τεράστιο κενό στον Αθλητισμό, αλλά και στον επιχειρηματικό κόσμο της Ελλάδας.

Ο ιστορικός και χαρισματικός ανθρωπος, Παύλος Γιαννακόπουλος ο ηγέτης του Παναθηναϊκού, που αγάπησε το ΟΑΚΑ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που αγάπησε την ομάδα του.

Με ήθος, απαράμιλλη ευγένεια, πάθος και όραμα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 16.528 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η οικογένεια του ΟΑΚΑ, Διοίκηση και Εργαζόμενοι με βαθειά θλίψη τον αποχαιρετούν, εκφράζοντας τα θερμά συλλυπητήρια μας για την μεγάλη απώλεια στην οικογένεια του, στον γιό του Δημήτρη και στους φίλαθλους του Παναθηναϊκού.

Από το  Ο.Α.Κ.Α. Με εκτίμηση Αριστείδης Κουρής Πρόεδρος Δ.Σ Ο.Α.Κ.Α.», αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.