ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ψυχαγωγία

Τα πιο σημαντικά νέα για τις δύο πρώτες μέρες τις έκθεσης E3 2018

Το μεγάλο gaming event είναι γεγονός και αυτές είναι οι πιο σημαντικές εξελίξεις μέχρι στιγμής.

Τα πιο σημαντικά νέα για τις δύο πρώτες μέρες τις έκθεσης E3 2018

Η έκθεση E3 2018 ανοίγει επίσημα τις πύλες της αύριο, ωστόσο ήδη έχουν ανακοινωθεί πάρα πολλά νέα. Αυτά αφορούν τόσο σε κυκλοφορίες που γνωρίζαμε, όσο και σε νέα games που μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσουν.

Αν λοιπόν θέλετε να μάθετε τα πάντα για την έκθεση και τις πρώτες σημαντικές ανακοινώσεις, δεν έχετε παρά να κάνετε click στα σχετικά links που ακολουθούν.

FIFA 19 trailer Αυτό είναι το νέο Star Wars Jedi: The Fallen Order Anthem ημερομηνία κυκλοφορίας Η ΕΑ ανακοίνωσε νέο Command & Conquer με τίτλο Command & Conquer: Rivals Ανακοίνωση και E3 trailer για το NBA Live 19 H Microsoft ανακοίνωσε το Halo Infinite Devil May Cry 5 E3 2018 trailer Cyberpunk 2077 trailer Just Cause 4 E3 2018 trailer Shadow of the Tomb Raider E3 trailer H Bethesda ανακοίνωσε νέο DOOM με την ονομασία Doom Eternal Ανακοινώθηκε το Wolfenstein Youngblood

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ