ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρίντεζης: «Μεγάλη η απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου»

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, τονίζοντας τη μεγάλη αξία της προσφοράς του στο ελληνικό μπάσκετ.

Πρίντεζης: «Μεγάλη η απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου»

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού παραχώρησε δηλώσεις στην «Πράσινη» με αφορμή την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου, τονίζοντας τη μεγάλη προσφορά του στο μπάσκετ αλλά και τη σημασία του έργου του, που θα μείνει για πολλά χρόνια.

Αναλυτικά:

«Είναι μια πολύ μεγάλη απώλεια. Όσοι είμαστε μέσα στον χώρο γνωρίζουμε ποια ήταν η συνεισφορά του και πόσο πολύ αγαπούσε την ομάδα. Εύχομαι με όλη μου την καρδιά συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού και στους φιλάθλους. Νομίζω ότι το έργο του έχει μείνει και θα μείνει για πολλά χρόνια ακόμα. Θα μείνει για πάντα στον σύλλογο και είναι μια μεγάλη απώλεια, όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό, αλλά γενικότερα για όλο τον κόσμο του αθλητισμού.

Να ευχηθώ τα καλύτερα στην οικογένειά του, να ζήσουν να τον θυμούνται, γιατί ασχέτου ηλικίας, πάντα μια απώλεια είναι πάρα πολύ δύσκολη, το έχω περάσει και ξέρω. Είχε τύχει μια φορά μόνο να μιλήσουμε, αλλά όσοι είμαστε στον χώρο ξέρουμε πάνω-κάτω τι είναι ο κάθε άνθρωπος και γνωρίζω πόσο πολύ αγαπούσε την ομάδα του και πόσο δίπλα στην ομάδα ήταν πάντα».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.132 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.