ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΟ

Επίσημο: Δεν παίρνει άδεια ο Παναθηναϊκός!

Η ΕΠΟ με ανακοίνωση της ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα της αδειοδότησης στη Super League.

Επίσημο: Δεν παίρνει άδεια ο Παναθηναϊκός!

Aξίξει να τονίσουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει δικαίωμα έφεσης κατά της απόφασης εντός τριών ημερών. Με -6 και περιορισμό στις μεταγραφές οι «πράσινοι».

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την συνεδρίασή του την 12/06/2018, εξέτασε τους φακέλους των τεσσάρων ΠΑΕ της Α’ Εθνικής Κατηγορίας (Super League) που δεν είχαν εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA, προκειμένου να αποφασίσει για την χορήγηση ή μη άδειας συμμετοχής τους στη διοργάνωση της Ά Επαγγελματικής Κατηγορίας και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.236 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν χορηγεί άδεια συμμετοχής στη διοργάνωση της Α΄ Επαγγελματικής Κατηγορίας (άδεια Super League) στην ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, λόγω μη εκπλήρωσης του άρθρου 52 του Κανονισμού Αδειοδότησης Ομάδων ΕΠΟ (εκδ. 2017).

Δεν χορηγεί άδεια συμμετοχής στη διοργάνωση της Α΄ Επαγγελματικής Κατηγορίας (άδεια Super League) στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, λόγω μη εκπλήρωσης των άρθρων 47, 48, 49, 50 και 52 του Κανονισμού Αδειοδότησης Ομάδων ΕΠΟ (εκδ. 2017).

Δεν χορηγεί άδεια συμμετοχής στη διοργάνωση της Α΄ Επαγγελματικής Κατηγορίας (άδεια Super League) στην ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ, λόγω μη εκπλήρωσης του άρθρου 52 του Κανονισμού Αδειοδότησης Ομάδων ΕΠΟ (εκδ. 2017).

Δεν χορηγεί άδεια συμμετοχής στη διοργάνωση της Α΄ Επαγγελματικής Κατηγορίας (άδεια Super League) στην ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΣΣΙΟΠΗΣ, λόγω μη εκπλήρωσης του άρθρου 52 του Κανονισμού Αδειοδότησης Ομάδων ΕΠΟ (εκδ. 2017).

Κατά των ανωτέρω απορριπτικών αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίησή τους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.