ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Θεσπίζεται Πανελλήνιο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

H Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος αποφάσισε την έναρξη του Πανελληνίου τουρνουά με το όνομα «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Θεσπίζεται Πανελλήνιο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ο Δήμαρχος Σάμου, Μιχάλης Αγγελόπουλος, πρότεινε τη διοργάνωση ενός πανελληνίου τουρνουά που θα αφορά ηλικίες 10-15 ετών, προς τιμήν του Παύλου Γιαννακόπουλου. Το συγκεκριμένο τουρνουά μάλιστα θα έχει το όνομα του.

Το τουρνουά θα διοργανώνεται από κοινού από την ΚΕΔΕ και τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό με την συμμετοχή των τοπικών ομοσπονδιών και ομάδων καλαθοσφαίρισης από όλη τη χώρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόταση έγινε αποδεκτή από την Κεντρική Ένωση ομόφωνα ενώ  και ο Πρόεδρος κ. Πατούλης θα αναλάβει την πρωτοβουλία υλοποίησής της.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.237 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά όσα είπε ο ο Δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος ανέφερε:

«Μέσα από τη διοργάνωση τέτοιων τουρνουά οι μικροί αθλητές επικοινωνούν με παιδιά άλλων τόπων και αντιλαμβάνονται επί της ουσίας σημαντικά μηνύματα αλλά και διαχρονικές όσο και επίκαιρες αξίες όπως η συνέπεια, η επιμονή, η αλληλεγγύη, η ευγενής άμιλλα και η φιλία.

Για όλους τους πιο πάνω λόγους αλλά και για να μνημονεύεται από τους νεότερους αθλητές το όνομα ενός πολύ σημαντικού παράγοντα του ελληνικού μπάσκετ η διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων κρίνεται ιδιαιτέρως σημαντική».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.