ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

LIVE STREAMING: Το ύστατο χαίρε στον Παύλο Γιαννακόπουλο

Δείτε LIVE εικόνα από τη Μητρόπολη Αθηνών, εκεί που από νωρίς έχει συγκεντρωθεί κόσμος για να αποτίσει φόρο τιμής στον Παύλο Γιαννακόπουλο.

LIVE STREAMING: Το ύστατο χαίρε στον Παύλο Γιαννακόπουλο

Σήμερα (15:00) θα πραγματοποιηθεί η νεκρώσιμος ακολουθία για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, αλλά από τις 08:00 έως τις 13:30, όσοι επιθυμούν μπορούν να αποτίσουν φόρο τιμής και να αποχαιρετίσουν τον εμβληματικό διοικητικό του Παναθηναϊκού, στο λαϊκό προσκύνημα που λαμβάνει χώρα στον Ναό Θεοτόκου Γοργοεπήκοου και Αγίου Ελευθερίου (στον περιβάλλοντα χώρου της Ιεράς Μητρόπολης Αθηνών).

Από νωρίς, εκατοντάδες κόσμου έχουν συγκεντρωθεί στον χώρο για να αποχαιρετίσουν τον Παύλο Γιαννακόπουλο, ενώ ήδη έχουν κατατεθεί στη μνήμη του τα πρώτα στεφάνια από τον αθλητικό, τον επιχειρηματικό και πολιτικό χώρο.

Παρακολουθήστε LIVE, λεπτό προς λεπτό, το τελευταίο «αντίο» στον Παύλο Γιαννακόπουλο:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...