ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Συγκλόνισε ο Ντόκεν για Παύλο: «Είμαι ένα απ’ τα παιδιά του»

Οι δηλώσεις του ιστορικού μέλους της Θύρας 13 για τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Συγκλόνισε ο Ντόκεν για Παύλο: «Είμαι ένα απ' τα παιδιά του»

Ανάμεσα στους εκατοντάδες ανθρώπους που έσπευσαν από νωρίς στη Μητρόπολη για να αποχαιρετίσουν τον Παύλο Γιαννακόπουλο, είναι ο Ντόκεν, το ιστορικό μέλος της Θύρας 13.

Ο Ντόκεν παραχώρησε δηλώσεις, λέγοντας τα εξής για τον Παύλο Γιαννακόπουλο: «Σήμερα πενθούμε όλοι, εγώ είμαι ένα από τα παιδιά του, όπως όλη η Θύρα 13. Μας δίδαξε να είμαστε ταπεινοί και να έχουμε ήθος. Συλλυπητήρια σε όλη την οικογένειά του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.