ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πιέζει για την παραμονή του ο Μυστακίδης

Θετικός για παραμονή στο τριφύλλι ο Έλληνας φορ.

Πιέζει για την παραμονή του ο Μυστακίδης

Με «καλό μάτι» βλέπει την παραμονή του στον Παναθηναϊκό -και τη νέα σεζόν- ο Γιάννης Μυστακίδης, ο οποίος τον Ιανουάριο ήρθε ως δανεικός (μαζί με τον Κάτσε) στο τριφύλλι από τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Πράσινη», ο Έλληνας επιθετικός δύσκολα θα είναι στα πρώτα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου και εξετάζει σοβαρά το να αγωνιστεί και του χρόνου στον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να «πιέζει» τις δύο κατευθύνσεις προς εύρεση λύσης, καθώς από τη μια γνωρίζει ότι στον ΠΑΟΚ θα έχει περιορισμένο «ζωτικό χώρο» και από την άλλη βλέπει ότι -λόγω των μεταγραφικών περιορισμών στο τριφύλλι- πρέπει να βρεθεί σύντομα η «χρυσή τομή» με τον Παναθηναϊκό.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.187 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το συμβόλαιο του Μυστακίδη κυμαίνεται στις 250.000 ευρώ, με τον Παναθηναϊκό να έχει τη δυνατότητα κάλυψης ενός μέρους (100.000 ευρώ) και τον Νταμπίζα να χειρίζεται την υπόθεση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.