ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ο Παύλος έφυγε χαρούμενος, ήθελε να δει τον γιο του πρόεδρο στον Ερασιτέχνη»

Η συγκινητική μαρτυρία για τον Παύλο Γιαννακόπουλο από τον Υπεύθυνο Ασφαλείας της «πράσινης» ΚΑΕ.

«Ο Παύλος έφυγε χαρούμενος, ήθελε να δει τον γιο του πρόεδρο στον Ερασιτέχνη»

Ο Μιχάλης Γεωργαντής, υπεύθυνος ασφαλείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, έζησε από κοντά τον Παύλο Γιαννακόπουλο και μιλώντας για εκείνον από τη Μητρόπολη, αποκάλυψε ότι ο εκλιπών βρέθηκε έξω από τη Λεωφόρο το βράδυ των εκλογών του Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχάλη Γεωργαντή:

«Τι να πούμε; Άνθρωπος. Υπάρχει μεγαλύτερη λέξη; Αν μπορούνε να βρούνε μία λέξη μεγαλύτερη από μέγιστος και κάλλιστος, αυτή θα σημαίνει Παύλος Γιαννακόπουλος. Η τελευταία μου επαφή με τον Παύλο ήταν 29 ώρες πριν να φύγει. Ήταν στις εκλογές του Ερασιτέχνη, στις 8.10, ήρθε απ’ έξω με την σύζυγό του, την κυρία Δέσποινα Γιαννακόπουλου, με ενημέρωσε ότι είναι απ’ έξω, πήγα και του έδειξα το γήπεδο, του είπα πρόεδρε αυτή είναι η ιστορία σου, του φίλησα το δεξί του χέρι κι έφυγα. Μετά από 29 ώρες, στις 3.10 τα ξημερώματα Κυριακής, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι έφυγε από τη ζωή. Μου έδωσε να καταλάβω ότι ήθελε τον γιο του πρόεδρο στον Παναθηναϊκό. Και μετά έφυγε, εγώ νομίζω, χαρούμενος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...