ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ήταν Θεού άνθρωπος» – Συγκλόνισε ο Τότης Φυλακούρης

Άκρως συγκινητική η αναφορά του Τότη Φυλακούρη στον Παύλο Γιαννακόπουλο. Ποια ήταν η παράκλησή του προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

«Ήταν Θεού άνθρωπος» - Συγκλόνισε ο Τότης Φυλακούρης

Ανάμεσα στους ανθρώπους που βρέθηκαν στη Μητρόπολη για να απευθύνουν το «ύστατο χαίρε» στον Παύλο Γιαννακόπουλο ήταν και ο παλαίμαχος άσος του τριφυλλιού, Τότης Φυλακούρης.

Ο Τότης Φυλακούρης πραγματοποίησε άκρως συγκινητικές δηλώσεις ενθυμούμενος περιστατικά με τον Παύλο Γιαννακόπουλο και έκλεισε με μια παράκληση προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Αναλυτικά:

«Το να πω “αντίο” είναι μια μεγάλη λέξη. Ήταν Θεού άνθρωπος. Έμπαινε στο γήπεδο από τη Θύρα 11. Όταν είχα πάρει μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό στον Εθνικό μου είπε ότι έπρεπε να ήταν εκείνος στον Παναθηναϊκό για να με κρατήσει για πάντα. Ένα φιλί πάνω στη φωτογραφία του ήταν το λιγότερο που μπορούσε να κάνει η οικογένεια Φυλακούρη και ο αθλητής Φυλακούρης απέναντι σε αυτόν τον άνθρωπο.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.068 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επειδή έτυχε σε πολλά γεγονότα να του ζητηθεί η βοήθεια του ήταν πάντοτε εκεί. Εύχομαι να είναι εκεί ψηλά και να μας βλέπει, η οικογένεια του να τον θυμάται και να πάρει τη σκυτάλη ο Δημήτρης ώστε να φύγουμε από αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Εγώ τον ικετεύω. Δημήτρη μη μας αφήσεις ποτέ. Αιωνία του η μνήμη. Ήταν ένας μεγάλος παράγοντας και μεγάλος άνθρωπος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.