ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μουνιέ: «Ένιωσα καλά από την πρώτη στιγμή εδώ»

Ο Αντονί Μουνιέ σε συνέντευξη του επεσήμανε ότι δεν έχει σκοπό να φύγει από τον Παναθηναϊκό.

Μουνιέ: «Ένιωσα καλά από την πρώτη στιγμή εδώ»

Αναλυτικά όσα είπε ο Μουνιέ στην Equipe:

Αρχικά ο Μουνιέ τόνισε: «Είναι κρίμα γιατί αν δεν υπήρχε η αφαίρεση βαθμών, πιστεύω πως φέτος θα μπορούσαμε να πάρουμε μια θέση για το Europa League. Υπήρχαν οικονομικά προβλήματα τα οποία μας στοίχισαν φέτος».

Σε ερώτηση αν τα προβλήματα της πρώτης του σεζόν στον Παναθηναϊκό τον κάνουν να θέλει να φύγει, τόνισε: «Δεν έχω σκοπό να φύγω. Είναι το μέρος που προσωπικά ένιωσα καλύτερα από το ξεκίνημα της καριέρας μου. Από αθλητικής άποψης μπορεί να μην είναι πάντα εύκολα τα πράγματα, αλλά είμαι χαρούμενος εδώ. Ο Παναθηναϊκός παραμένει μια πολύ μεγάλη ομάδα με κοινό που είναι πάντα εκεί. Ο σύλλογος θα αλλάξει χέρια σε λίγες εβδομάδες και με την είσοδο του νέου επενδυτή και την εισροή χρημάτων θα δούμε…».

Σε ό,τι αφορά στην φημολογία περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ, σχολίασε: «Το άκουσα, ναι. Ξέρω αρκετούς εκεί, ειδικά τώρα που πήγε και όλο το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού. Είναι η πρωταθλήτρια ομάδα, που θα παίξει στα προκριματικά του Champions League και είναι κολακευτικό το ενδιαφέρον. Όμως από όσο ξέρω δεν έχει γίνει κάτι και με αυτά ασχολούνται οι εκπρόσωποί μου».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.515 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για το αν θα επέστρεφε τώρα στην πατρίδα του, ο Γάλλος επιθετικός είπε:

«Έφυγα πριν τρία χρόνια από τη Γαλλία, θα μπορούσα να είχα επιστρέψει τον Ιανουάριο του 2017, αλλά δεν έγινε το deal με τη Σεντ Ετιέν. Θα μπορούσα να παίξω σε μια μεγάλη γαλλική ομάδα μετά από μια δύσκολη κατάσταση στην Μπολόνια. Για κάποιους λόγους τελικά δεν πήγα. Τώρα είμαι καλά στην Ελλάδα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις…».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.