ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Αντίο αξεπέραστε Παύλε Γιαννακόπουλε (pics + vid)

Χιλιάδες κόσμου, μεγάλες προσωπικότητες από τον αθλητικό και τον πολιτικό κόσμο, αμέτρητα δάκρυα και ένα δυνατό "ΑΘΑΝΑΤΟΣ" για τον αξεπέραστο Παύλο Γιαννακόπουλο.

Αντίο αξεπέραστε Παύλε Γιαννακόπουλε (pics + vid)

Τα όσα έγιναν σήμερα στην κηδεία του Παύλου Γιαννακόπουλου ήταν πρωτοφανή. Χιλιάδες κόσμου είπαν το ύστατο χαίρε στον μεγαλύτερο παράγοντα που γνώρισε αυτός ο τόπος. Φίλαθλοι κάθε ηλικίας, αθλητές, πρώην μπασκετμπολίστες, προπονητές, διοικητικοί ηγέτες και μεγάλες προσωπικότητες της Ελλάδας – και όχι μόνο- ήταν εκεί για να αποχαιρετίσουν τον άνθρωπο που έχτισε μια ολόκληρη αυτοκρατορία. Τον άνθρωπο που είχε κοινή αποδοχή απ’ όλους. Τον άνθρωπο που ακόμη και τώρα, δίχως να είναι στη ζωή, κατάφερε να ενώσει την Ελλάδα.

Στο λαϊκό προσκύνημα και την κηδεία έδωσαν το “παρών” προσωπικότητες όπως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ο Παναγιώτης Φασούλας, αλλά και όλη η ομάδα του Παναθηναϊκού.  Παρόντες ήταν, επίσης, μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος άσος, αλλά και πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, οι Τότης Φυλακούρης, Σπύρος Μαραγκός, Τάκης Οικονομόπουλος, Αντώνης Αντωνιάδης, Απόστολος Κόντος, Σπύρος Λιβαθηνός και Μίμης Δομάζος.

Η λίστα δε σταματάει εδώ. Στην κηδεία για να πουν το τελευταίο “αντίο” στον Παύλο ήταν οι Τζόρντι Μπερτομέου, Στόγιαν Βράνκοβιτς, Γιώργος Βασιλακόπουλος,  Ντέγιαν Μποντίρογκα, Παναγιώτης Γιαννάκης, Δημήτρης Ιτούδης, Γιάννης Μπουρούσης, Αργύρης Πεδουλάκης, ήταν μόνο μερικά από τα ονόματα από τον χώρο του μπάσκετ, ενώ  από τον χώρο της πολιτικής ξεχώρισαν τα ονόματα των Προκόπη Παυλόπουλου, Κώστα Καραμανλή, Γιώργου Βασιλειάδη και Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 47.166 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επίσης, το “παρών” έδωσαν οι Γιώργος Βαρδινογιάννης, Βαγγέλης Μαρινάκης και Δημήτρης Μελισσανίδης.

Χιλιάδες οπαδοί του “τριφυλλιού”, αλλά και φίλοι άλλων ομάδων ήταν, επίσης, εκεί. Το “ΑΘΑΝΑΤΟΣ” και το “ΠΑΥΛΟ ΖΕΙΣ” δόνησαν την ατμόσφαιρα, ενώ τραγικές φιγούρες ήταν ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο Δημήτρης, αλλά και η σύζυγος του Παύλου, Δέσποινα.

Συνολικά, υπήρχαν 3.500 στεφάνια, ενώ ξεχώρισαν αυτά των αδερφών Αγγελόπουλων, του Ιβάν Σαββίδη, αλλά και του Βασίλη Σπανούλη. Ολα τα αθλητικά σωματεία έστειλαν τα δικά τους, για να τιμήσουν τη μνήμη του αξεπέραστου Παύλου Γιαννακόπουλου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...