ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα λένε Παϊρότζ – Καραγκούνης για τον Παναθηναϊκό

Eν αναμονή της άφιξης του Ταϊλανδού στην Αθήνα.

Τα λένε Παϊρότζ - Καραγκούνης για τον Παναθηναϊκό

Ο Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα και ένα από τα ραντεβού τα οποία έχουν σημειωθεί ήδη στην ατζέντα του έχει ως συνομιλητή τον Γιώργο Καραγκούνη.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας επιθυμεί να εντάξει τον Καραγκούνη στο νέο Δ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εφ’ όσον ολοκληρωθεί με επιτυχία ο οικονομικός και νομικός έλεγχος και αναλάβει την επόμενη ημέρα του τριφυλλιού.

Από τη μεριά του, ο Καραγκούνης εμφανίστηκε διστακτικός την πρώτη φορά που του μεταφέρθηκαν οι προθέσεις του Παϊρότζ, ωστόσο οι δύο άνδρες θα τα πουν λίαν συντόμως, θέτοντας επί τάπητος το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό
Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό 14.140 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.