ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πασκουάλ: «Έχουμε 3-4 παίκτες με προβλήματα, αλλά όλοι θα παλέψουν»

Οι δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ πριν από τον τελικό με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Πασκουάλ: «Έχουμε 3-4 παίκτες με προβλήματα, αλλά όλοι θα παλέψουν»

Αρχικά, μιλώντας στην cosmote tv, ο Καταλανός αναφέρθηκε στον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου και το κατά πόσο επηρεάζει την ομάδα: “Πρώτα από όλα, είμαστε επαγγελματίες. Πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι, ακόμα κι όταν γίνονται αυτά που έγιναν αυτή την εβδομάδα. Πρέπει να παίξουμε σωστά. Ξέρουμε πως θα είναι σημαντικό να ελέγξουμε τα λάθη μας. Ο Ολυμπιακός θα παίξει επιθετική άμυνα. Πρέπει να ελέγξουμε τα αμυντικά ριμπάουντ και τον ρυθμό, ειδικά στο ξεκίνημα. Κάθε ματς στα πλέι οφ είναι διαφορετικό».

Στη συνέχεια ο Πασκουάλ αναφέρθηκε στους τραυματισμούς: «Στο φινάλε της σεζόν όλες οι ομάδες έχουν τραυματισμούς. Όλοι θα είναι έτοιμοι. Έχουμε 3-4 παίκτες με προβλήματα. Αλλά, είμαστε στους τελικούς. Όλοι θα πρέπει να παλέψουν μέχρι το τέλος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...