ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΣΑΒΙ ΠΑΣΚΟΥΑΛ

«Τους κάναμε… δώρο 14-16 βολές»

Ο Τσάβι Πασκουάλ επεσήμανε ότι οι παίκτες του έκαναν πάρα πολλά λάθη σήμερα και αυτό στοίχισε στην ομάδα του.

«Τους κάναμε... δώρο 14-16 βολές»

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Πρώτα απ’ όλα, συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, γιατί σήμερα άξιζε τη νίκη περισσότερο από εμάς. Δεν παίξαμε καλή άμυνα στο transition, δώσαμε κάποια φάουλ ως δώρο και σούταραν 14-16 βολές χωρίς λόγο. Στο δεύτερο ημίχρονο, βρεθήκαμε τέσσερις φορές στο -3, αλλά πάντα ο Ολυμπιακός βρήκε τον τρόπο να απαντήσει. Στο τελευταίο κομμάτι, όταν νιώσαμε ότι δεν μπορούμε να νικήσουμε, χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα».

Σχετικά με την προετοιμασία για ένα Game 5, απάντησε: «Πρέπει να προετοιμάσουμε τα πάντα, γιατί σήμερα ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και πιο επιθετικός έχοντας 14 περισσότερα ριμπάουντ. Πρέπει επίσης να βελτιώσουμε τον βαθμό συγκέντρωσής μας».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.063 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.