ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο πρόεδρος του Παϊρότζ

Ο Παϊρότζ Πιενμπομγκσάντ καταλήγει στον εκλεκτό για την ηγεσία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο πρόεδρος του Παϊρότζ

Ο Ταϊλανδός θα έρθει τις επόμενες μέρες ξανά στη χώρα μας για να δρομολογηθούν οι εξελίξις. Ο ίδιος αναζητά τον επόμενο πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και θέλει να τοποθετήσει σε αυτό το πόστο μια Παναθηναϊκή προσωπικότητα που θα κάνει… γκελ στον κόσμο της ομάδας.

Οπως έχουμε γράψει ξανά ένας από τους υποψήφιους είναι ο Γιώργος Καραγκούνης, με τον “τυπάρα”, πάντως, να εμφανίζεται επιφυλακτικός για να πάρει μια τέτοια θέση.

Τις επόμενες μέρες θα γίνουν γνωστά τα πάντα. Με την επόμενη επίσκεψη του Παϊρότζ στην Ελλάδα αναμένεται να τελειώσει και το θέμα της προεδρίας.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.866 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.