Συνεχίζονται οι αξιόλογες προσθήκες στο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, με το τριφύλλι να παρουσιάζει μια εντελώς διαφορετική ομάδα από τη νέα σεζόν, έπειτα από την είσοδο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Ερασιτέχνη.

Το νέο «χτύπημα» ακούει στο όνομα, Άξελ Γιάκομπσεν, ο οποίος έχει έρθει σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «volleyplanet.gr». Ο πασαδόρος Γιάκομπσεν έχει γεννηθεί στην Αργεντινή, αλλά επέλεξε να αγωνιστεί ως διεθνής με τη χώρα καταγωγής του, τη Δανία, όντας ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας.

Πρόκειται για έναν παίκτη από το «πάνω ράφι» με αρκετή εμπειρία, έχοντας περάσει από την Αργεντινή (Αζούλ, Μπολιβάρ, UPCN Σαν Χουάν), την Ιταλία (Πινέτο, Κρέμα, Μάντοβα), την Αυστρία (Χοτβόλει), την Πολωνία (Όλστιν), τη Γερμανία (Μπουλ) και το Ισραήλ (Μάτε Άσερ Άκο). Όσο για το παλμαρέ του; Ο Γιάκομπσεν μετρά δύο πρωταθλήματα Αυστρίας και ένα Κύπελλο Ισραήλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός έχει δικαίωμα προσθήκης άλλων δύο ξένων βολεϊμπολιστών, οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνίζονται στη θέση του ακραίου…