ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Οι ενστάσεις του Ερασιτέχνη στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Αποφασισμένη να μη δεχθεί τις υπάρχουσες συμβάσεις που έχουν υπογραφεί με την ΠΑΕ είναι η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Οι ενστάσεις του Ερασιτέχνη στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πράσινη, ο νέος εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη, Παναγιώτης Μπόμπης, ήταν ιδιαίτερα καυστικός στο θέμα των συμβάσεων. Πέρα απ’ αυτές, όμως, έθιξε κι άλλα θέματα. Μεταξύ άλλων τόνισε:

«Να κάτσουμε να συζητήσουμε, αλλά με ποιόν; Εσείς μπορεί να μην είσαστε Δ.Σ. σε λίγο καιρό, αλλά εμείς δεν ξέρουμε με ποιον θα μιλήσουμε. Θέλουμε να ξέρουμε ποιος θα είναι ο νέος ιδιοκτήτης, αφού ο κ. Παϊροτζ είναι broker. Ποιους εκπροσωπεί; Μήπως να πιστέψουμε δημοσιεύματα δημοσιογράφων και πρέπει να μιλήσουμε με τον κ. Ρέστη. Εκτός αν είναι εκπρόσωπος της ΠΑΕ ο κ. Παϊροτζ».

Ο Παναγιώτης Μπόμης δεν πήρε κάποια απάντηση για το συγκεκριμένο θέμα.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.007 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...