ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φουλάρει για Κάτσε και Μυστακίδη – Η… ανατροπή με Λουντ

Ο Παναθηναϊκός θα κάνει τα πάντα για να διατηρήσει τους δυο παίκτες στο ρόστερ του, όπως συμφωνήθηκε στο χθεσινό ραντεβού ανάμεσα στον Γιώργο Δώνη και τον Νίκο Νταμπίζα. Τι συμβαίνει με τον Φινλανδό.

Φουλάρει για Κάτσε και Μυστακίδη - Η... ανατροπή με Λουντ

Οι δυο άνδρες ανέλυσαν όλα τα δεδομένα των υποθέσεων των παικτών του ΠΑΟΚ και συμφώνησαν ότι πρέπει άμεσα να τελειώνουν θετικά. Τόσο ο Ελληνας προπονητής, όσο και ο τεχνικός διεθυντής της ομάδας, θεωρούν επιβεβλημένη την παραμονή των Κάτσε και Μυστακίδη στο τριφύλλι. Αυτό σημαίνει ότι ο Νταμπίζας θα εντείνει τις επαφές με τον ΠΑΟΚ για να την ανανέωση των δανεισμών των δυο ποδοσφαιριστών, έχοντας ως “όπλο” την επιθυμία τους να συνεχίσουν στους “πράσινους”.

Σε ό, τι έχει να κάνει με τον Ρόμπιν Λουντ, οι δυσκολίες είναι μεγάλες, αλλά θα γίνει η προσπάθεια για ανατροπή δεδομένων. Ο Παναθηναϊκός δε φαίνεται να ικανοποιεί οικονομικά την πλευρά του παίκτη, με τον εκπρόσωπό του να θεωρεί ότι μπορεί να βρει σε χρήματα καλύτερη πρόταση από το εξωτερικό. Από την άλλη, η διάθεση του ίδιου του ποδοσφαιριστή είναι να παραμείνει στην Ελλάδα. Ετσι, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός θα παλέψει για την παραμονή του Φινλανδού, με τα δεδομένα, πάντως, να μην είναι υπέρ του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...