ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (19:00 - COSMOTESPORTS4, PANATHINAIKOS24.GR)

Κούπα για τον Παναθηναϊκό και τον Παύλο!

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στον 5ο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ των ανδρών και θέλει να κατακτήσει και το φετινό πρωτάθλημα το οποίο θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου. Πάνω από 18.000 οπαδοί θα βρεθούν στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Κούπα για τον Παναθηναϊκό και τον Παύλο!

Ο τίτλος του πρωταθλητή στην Α1 μπάσκετ κρίνεται απόψε. Μετά το 2-2 στη σειρά ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, ο σημερινός νικητής του 5ου τελικού θα σηκώσει το τρόπαιο, με τον Παναθηναϊκό να θέλει να αφιερώσει τον φετινό τίτλο στη μνήμη του αξεπέραστου Παύλου Γιαννακόπουλου.

Μπροστά σε 18.000 οπαδούς, οι οποίο εξάντλησαν μέσα σε 9 ώρες τα εισιτήρια και με την ΚΑΕ να κάνει έκκληση για κόσμια συμπεριφορά, οι “πράσινοι” είναι πανέτοιμοι για άλλο ένα πρωτάθλημα στο μπάσκετ, κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο.

Τσάβι Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς ακόμη και ο Τζέιμς Γκιστ έχει αφήσει πίσω του το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες. Ολοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι και πανέτοιμοι για το μεγάλο παιχνίδι.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.944 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Προβλήματα δεν αντιμετωπίζει ούτε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, καθώς άπαντες είναι στη διάθεσή του.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Αναστόπουλος, Κορομηλάς και Μάνος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.