ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

“Καμίνι” απόψε το ΟΑΚΑ

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα δώσει βροντερό "παρών" στον αποψινό πέμπτο τελικό με τον Ολυμπιακό.

Σε ένα παιχνίδι που έχει χαρακτήρα “ολα για όλα”, οι φίλοι του τριφυλλιού θα κάνουν ξανά το καθήκον τους. Αφού εξάντλησαν τα εισιτήρια μέσα σε 9 ώρες, είναι έτοιμοι για δυναμικό “παρών” στο τελευταίο ματς της σεζόν και φυσικά θα μετατρέψουν το ΟΑΚΑ σε… κολαστήριο για τον αντίπαλο. Πάνω από 18.000 οπαδοί της ομάδας θα βρεθούν απόψε στο κλειστό, με σκοπό να φωνάξουν για την αγαπημένη τους ομάδας και να την σπρώξουν προς τη νίκη και το πρωτάθλημα.

Θυμίζουμε ότι η πράσινη ΚΑΕ με ανακοίνωσή της χθες, αφού απάντησε στον Ολυμπιακό, έκανε έκλληση για κόσμια συμπεριφορά:

Ως Παναθηναϊκός έχουμε αποδείξει με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία πως είμαστε φίλαθλοι άλλου επιπέδου. Όπως είναι κοινώς αποδεκτό, όσο κι αν θέλουμε έναν τίτλο, πάνω απ’ όλα σεβόμαστε το ευ αγωνίζεσθαι έχοντας μάθει να διαχειριζόμαστε τόσο τη νίκη όσο και την ήττα με χαρακτηριστική αξιοπρέπεια και μέτρο. Έχοντας -κυρίως- μάθει πως όταν ο αντίπαλος είναι όντως καλύτερος, να τον συγχαίρουμε.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.146 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η άψογη αυτή εικόνα της έδρας μας, καθώς και η συμπεριφορά-πρότυπο του κόσμου μας είναι αδιαπραγμάτευτη και δε θα αφήσουμε κανέναν και τίποτα να την αμαυρώσει. Δεν πρέπει για ένα ακόμη Πρωτάθλημα να επιτρέπουμε σε ανθρώπους, οι οποίοι έχουν μάθει μόνο να κρίνουν και όχι να κρίνονται, να μας εξομοιώνουν με άλλα σωματεία που έχουν αποδεδειγμένα ως δόγμα το ανεπίτρεπτο στον Αθλητισμό: «Ή Εμείς ή Κανείς». Δε μας το επιτρέπει η ένδοξη ιστορία μας, δε μας το επιτρέπει ο πολιτισμός μας. Μας το απαγορεύει η ίδια μας η -παραδεδειγμένη από όλους- ασύγκριτη πορεία μας.

Σε πλήρη αντίθεση με τη χαώδη εικόνα του γηπέδου του Ολυμπιακού, όπου οι παίκτες μας και η Αστυνομία διακινδυνεύουν τη σωματική τους ακεραιότητα εισερχόμενοι σε αυτό και οι αγώνες δε διακόπτονται μόνο χάρη στη δική μας γενναιοδωρία, τα δικά μας κεκτημένα φυλάσσονται στην πράξη και όχι μέσω θρασύτατων ανακοινώσεων χωρίς αντίκρισμα.

Ενόψει των ανωτέρω, καλούμε τους ήδη καλά υποψιασμένους φιλάθλους μας να παραμείνουν κόσμιοι παρά τις όποιες τόσο εξωγηπεδικές όσο και γηπεδικές προκλήσεις των αντιπάλων βοηθώντας την ομάδα να φτάσει στην κατάκτηση και του φετινού Πρωταθλήματος μόνο με τη φωνή και την ψυχή τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.